OVER AKKER ENGINEERING

Aangenaam, Akker Engineering!

 

AE is een ambitieus, bouwkundig project management bureau die totaal oplossingen biedt voor de bouwkundige markt. Sinds 2014 actief vanuit het centraal gelegen Amerongen werkend vanuit de villa Lievendaal.

Ooit ben ik (Casper van den Akker) afgestudeerd in het levensloopbestendig maken van seriematige, naoorlogse rijtjeswoningen, met achterliggende gedachte dat ik mijn grootouders kon ontzorgen met een bouwkundige invulling voor hun (toekomstige) huisvestingsprobleem. Een perfecte samenkomst van mijn kennis en ervaring geprojecteerd op een praktische vraag.

Deze manier van werken heb ik niet meer los gelaten.

AE gelooft dat bouwkunde meer is dan alleen stenen stapelen en kozijnen stellen. Het resultaat betekend iets voor iemand en het proces van het verwezenlijken van deze droom is fascinerend.

Dit in combinatie met haar grenzeloze ambitie voor voortgang & optimalisatie maakt AE een interessant opdrachtnemer voor verschillende partijen binnen de bouwkundige markt. AE heeft een voorliefde voor de samenkomst van architectuur, techniek en proces begeleiding.

 

Coöperatie Lievendaal:

 

AE maakt deel uit van de Coöperatie Lievendaal, een coöperatie waar architectuur de verbindende factor is. (interieur)architecten, ingenieurs & adviseurs delen hun kennis en ervaring om zo een groter scala van opdrachtgevers te kunnen bedienen. Een concept waar zowel AE, als u als opdrachtgever, de vruchten van plukt.

Mocht u het leuk vinden om eens (vrijblijvend) kennis te maken, dan bent u van harte welkom in Amerongen!